Πολιτική Κρατήσεων

Πολιτική πωλήσεων

  • Για την κράτηση αυτή απαιτείται προκαταβολή 30,00%, ενώ το υπόλοιπο πληρώνεται κατά την άφιξη.
  • Το check-in πραγματοποιείται μετά τις 15:00 την ημέρα άφιξης.
  • Η ώρα αναχώρησης είναι πριν από τις 11:00 την ημέρα αναχώρησης.
  • Σημειώστε ότι τα παιδιά ηλικίας 2 ετών και άνω χρεώνονται με την τιμή των ενηλίκων. Παρακαλείστε να τα συμπεριλάβετε στον αριθμό των ενηλίκων.
  • Εάν επιθυμείτε να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε μια επιβεβαιωμένη κράτηση, μπορείτε να το κάνετε ηλεκτρονικά, σύμφωνα με την πολιτική ακύρωσης.

Η απόδειξη τραπεζικής πληρωμής πρέπει να αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected].

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το γραφείο κρατήσεων στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected] για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία.
Η Villa διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει, να ακυρώσει ή να τροποποιήσει κρατήσεις όταν φαίνεται ότι τα παραπάνω περιέχουν ή έχουν προκύψει από λάθος ή σφάλμα.

Πολιτική ακύρωσης

Η κράτηση θα διατηρηθεί έως τις 24:00, την ημερομηνία άφιξης.

Βίλα τριών υπνοδωματίων: Η κράτηση μπορεί να ακυρωθεί online τουλάχιστον 30 ημέρες πριν την άφιξη.

  • Σε περίπτωση ακύρωσης 30+1 ημέρες πριν την άφιξη, χρεώνουμε ακυρωτικά τέλη ύψους 30,00% της αξίας της κράτησης.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης 1-0 ημέρες πριν από την άφιξη, χρεώνουμε ακυρωτικά 100,00% της αξίας της κράτησης.

Κάτοχος κράτησης

Πληροφορίες κατόχου κράτησης

Για να ολοκληρωθεί η κράτηση, ο πελάτης πρέπει να υποβάλει τα προσωπικά του στοιχεία και τον αριθμό της πιστωτικής του κάρτας, εκτός εάν χρησιμοποιείται κάποια άλλη μορφή εγγύησης κράτησης. ( * ) υποδεικνύει υποχρεωτικά πεδία.

Πληροφορίες άφιξης/λεπτομέρειες πτήσης

Εάν κάνετε κράτηση για μεταφορά κατά την άφιξη, παρακαλείστε να υποβάλετε τις πληροφορίες άφιξής σας, συμπεριλαμβανομένης της ώρας άφιξης, του αριθμού πτήσης και του αερομεταφορέα. Διαφορετικά, η υπηρεσία αυτή δεν θα παρέχεται.

Σημαντικές πληροφορίες

Οι υπήκοοι ορισμένων χωρών υποχρεούνται να προσκομίσουν απόδειξη ασφαλούς διαμονής κατά τη διέλευση των συνόρων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έντυπο Επιβεβαίωσης Κράτησης για το σκοπό αυτό. Αυτό το έντυπο σας αποστέλλεται αφού έχετε κάνει επιτυχή κράτηση του καταλύματός σας, μέσω του συστήματος κρατήσεών μας και έχετε λάβει τον κωδικό κράτησης. Μπορείτε να δείτε ή να εκτυπώσετε την Επιβεβαίωση κράτησης ανά πάσα στιγμή, συνδεόμενοι στο σύστημα κρατήσεών μας.

Παρόλο που διατίθεται σε πολλές γλώσσες, για λόγους απλότητας, παρακαλείστε να εκτυπώσετε το έντυπο είτε στη γλώσσα της χώρας προορισμού είτε στα αγγλικά.

Επιβεβαίωση κράτησης

Παρακαλούμε επαληθεύστε τα δεδομένα σας

Ελέγξτε και επαληθεύστε όλα τα δεδομένα πριν από την υποβολή. Αν θέλετε να τροποποιήσετε τις λεπτομέρειες της κράτησής σας, κάντε κλικ στο 'Επεξεργασία'. Για να κατανοήσετε την πολιτική ακύρωσης και τις ενδεχόμενες κυρώσεις ακύρωσης, διαβάστε την Πολιτική υπηρεσιών και πωλήσεων.

Επιβεβαίωση κράτησης

Κάντε κλικ στο 'Επιβεβαίωση κράτησης' για να επιβεβαιώσετε και να ενεργοποιήσετε την κράτησή σας. Έτσι επιβεβαιώνεται - η κράτηση μπορεί να ακυρωθεί ή να τροποποιηθεί σύμφωνα με τους όρους της Πολιτικής Πωλήσεων της βίλας. Η επιβεβαίωση της κράτησης και ο κωδικός θα αποσταλούν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.